Šta to uradi, crni Zlatane?! Ibrahimović radikalnom odlukom šokirao planetu!
Zlatan Ibrahimović, Foto: EPA/CLAUDIO GIOVANNINI

niko se nije nadao

Šta to uradi, crni Zlatane?! Ibrahimović radikalnom odlukom šokirao planetu!

Lorenco Abate će verovatno zažaliti što nije dao sinu Zlatana Ibrahimovića da igra

Objavljeno: 15:16h

Lorenco Abate i Zlatan Ibrahimović, veliki su prijatelji još iz igračkih dana. Nedavno su imali sukob, kada Abate nije pustio Zlatanovog sina, Maksimilijana da igra. Nekadašnji fudbaler i jedan od najboljih ikada, nije mu ostao dužan, pa je Abateu dao otkaz na klupi Primavere. Prvi čovek Milana - Geri Kardinale, nije zadovoljan odlukom Ibrahimovića da otpusti trenera, ali mu smeta i što Šveđanin nije redovan na mečevima kluba, pa je njegova dalja budućnost u ''rosonerima'' neizvesna.

Lorenco Abate će verovatno zažaliti što nije dao sinu Zlatana Ibrahimovića da igra, a ta odluka ga je koštala i otkaza na klupi Primavere, gde je obavljao trenerku funkciju, a to znači da neće moći da ispuni ni želju da postane šef struke U23 ekipe Milana.

Zlatan Ibrahimović
Zlatan Ibrahimovićfoto: EPA/MAJA SUSLIN

Zlatan Ibrahimović - ime koje dovoljno odzvanja, primer profesionalca i idol mnogim mladim fudbalerima, već neko vreme u Milanu obavlja funkciju senior trenera, i vrlo dobro prati dešavanja u kubu, a posebno klupsku organizacije.

Šveđanin je iskoristio autoritet koji ima, nije mu se svidela ideja dugogodišnjeg prijatelja da ne stavi njegovog sina Maksimilijana da igra, pa je povukao ''ručnu'' i dao mu otkaz.

Prvi čovek Milana - Geri Kardinale, nije zadovoljan odlukom Zlatana Ibrahimovića da otpusti dvojicu trenera, ali mu smeta i što Šveđanin nije redovan na mečevima kluba, pa je njegova dalja budućnost u ''rosonerima'' pod velikim znakom pitanja.

Zlatan Ibrahimović
Zlatan Ibrahimovićfoto: EPA/MASSIMO PICA

Umesto Lorenca Abate, koji je dobio otkaz, na mesto glavnog trenera je došao Danijel Boena, a njegovim dolaskom, sin Zlatana - Maksimilijan, dobija minute u dresu Milana.

Maksimilijan je iskoristio poverenje novog trenera Boena i ponovo privukao pažnju na sebe, jer je u poslednjoj utakmici ''rosonera'' protiv Empolija, bio jedini strelac u porazu njegove ekipe.

On je sa ivice kaznenog raspalio udarac i ''skinuo paučinu'' sa gola. Pogledajte prelep gol Maksimilijana:

Pored Maksimilijana, Ibrahimović ima i sina Vincenta, koji nastupa u kadetskoj selekciji Milana.

Ibrahimovićevi sinovi bi vrlo uskoro mogli da zaigraju i za reprezentaciju Švedske, sa obzirom da su pod budnim okom tamošnjeg selektora.

Bonus video:

05:26

DOLASKOM DŽAJIĆA ZA PREDSEDNIKA FSS POPRAVLJA SE ODNOS ZVEZDE I PARTIZANA! Bjelinić: Ako Vidić pobedi FUDBAL SE MENJA IZ KORENA

(Espreso/Sportal.Blic.rs/Iva Krga/Prenela: N.J)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.